FC Groningen o.13 heeft van Springtime een financiĆ«le bijdrage gekregen voor hun buitenlandse trainingskamp en als tegenprestatie hebben de spelers onder begeleiding van hun trainers vrijdagmiddag 1 juni een voetbalclinic verzorgd voor kinderen van de Voedselbank, kledingbank de Zeecontainer en Velocitas. We mochten gebruik maken van de faciliteiten van Velocitas, wat dit evenement mogelijk maakte!

Een nieuwe kassa voor museum Nienoord

De vader van Frank werkt, samen met veel anderen, met hart en ziel als vrijwilliger bij museum Nienoord. Toen hij vertelde dat het museum heel hard toe was aan een nieuw kassasysteem hebben we een deal gemaakt. Wij hebben het systeem betaald en het museum heeft cliĆ«nten van de Voedselbank Noordenveld - Leek de kans gegeven om het museum te bezoeken en gratis toegang te krijgen tot attractiepark Nienoord. Uit betrouwbare bron is vernomen dat de bezoekers uitermate tevreden waren over het bezoek en het museum is zeer happy met de nieuwe kassa! Wij noemen dat een win - win.


Bomen planten

De afgelopen jaren hebben we geld gereserveerd voor elke order die we met Moving Spirits verwerkt hebben vanuit het idee dat elke order 1 boom vertegenwoordigt. Vrijdag 16 maart hebben we in het Nanninga's bos in samenwerking met Het Het Groninger Landschap op circa 3.300 m2 grond bomen geplant. En we sparen door om ook de andere helft van het stuk grond te kunnen beplanten. 


TSiBA is een business school in Kaapstad, voor mensen die normaliter geen toegang hebben tot kansen in het leven. Opnieuw steunen we een van haar excellente studenten, Courage uit Zimbabwe, door de volledige bekostiging van zijn studie.


Persoonlijk Goede Doelen budget

Ook dit jaar krijgt elke medewerker van Moving Spirits een persoonlijk Goede Doelen budget wat naar eigen inzicht besteed mag worden.