2020: Wat we dit jaar ondernemen met Springtime Foundation, dat weten we nog niet precies. Door Covid-19 verlopen onze business en bedrijfsvoering helaas anders dan we gewend zijn. Samen activiteiten ondernemen, is in deze tijd niet vanzelfsprekend. Hoe dan ook zullen we sowieso Penduka en Het Groninger Landschap weer financieel steunen.

We doen ons best om deze pagina gevuld te krijgen met prachtige kleine en grotere initiatieven om mensen een geluksmomentje of een fijne kans te bezorgen. Blijf ons daarom volgen!

Ondersteunen van onderwijs en ondernemerschap

Om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het ondernemerschap onder de Gambiaanse jeugd en de eigen studenten organiseert CSG Wessel Gansfort elk voorjaar een ondernemersreis naar Gambia. Dit jaar was het concrete doel om de schoolwinkel van Armitage Senior Secundary School in Janjanbureh te implementeren. 

Deze schoolwinkel wordt voornamelijk beheerd door studenten van de afdeling Handel. Daarnaast is de schoolwinkel een verkooppunt voor de productie-eenheid die gekoppeld wordt aan het Skillcenter van Armitage, dat momenteel in oprichting is. Onze financiƫle bijdrage heeft bijgedragen aan het opzetten van deze schoolwinkel.